Pienet kassa- ja paloturvakaapit


PALOTURVAKAAPIT  

 KASO PK-40 sarjan paloturvakaapit              Esite                   Pyydä tarjous

Uudet KASO PK-40 paloturvakaapit tuovat kotitalouksille ja pienille toimistoille laadukkaan ja edullisen mahdollisuuden suojata tärkeät asiakirjat ja datamateriaali palolta. Kaapit on testattu Ruotsissa NT 017-normin mukaisesti antamaan 60 minuutin ajan palosuojaa paperisille asiakirjoille ja mediamateriaaleille (PK-45 MEDIA).

                                                         

PK-40 palokaapit on suunniteltu toimistoille ja kotitalouksille päivittäistä käyttöä varten. PK-40 sarjan palokaapit ovat kätevän kokoisia ja sopivat helposti toimisto ja kotiympäristöön, myös työpöydille.

Kaappien tilavuudet asettuvat 19 ja 36 litran välille, painot 31 ja 65 kilon välille. Kaikki PK-40 sarjan kaapit ovat varustettu elektronisella lukolla ja oikeakätisellä ovella, lisäksi mallit PK-43, 44 ja 45 ovat lattiaan tai pöytätasoon pultattavia poisviennin estämiseksi.

                                                        


Uusi KASO PK-45 MEDIA Mediaturvakaappi tuo kotitalouksille ja pienille toimistoille laadukkaan ja edullisen mahdollisuuden suojata datamateriaali palolta. Kaapit on testattu Ruotsissa NT 017-normin mukaisesti antamaan 60 minuutin ajan paloturvaa media materiaalille. Se on kätevän kokoinen ja sopii helposti toimisto- ja kotiympäristöön. Kaapin tilavuus 53 CD-levyä riittää hyvin päivittäiseen käyttöön. Kaapin paino on 65 kiloa. PK-45 MEDIA kaapit ovat varustettu elektronisella lukolla ja oikeakätisellä ovella.

                                                


KASSAKAAPIT

KASO BIG E1-05       Esite       Varusteet       Pyydä tarjous

BIG E1-05 on edullinen peruskassakaappi, joka soveltuu käytettäväksi pienmyymälöissä, kioskeissa, ravintoloissa, toimistoissa ja kotitalouksissa. BIG E1-05 tuotteet ovat sekä murto-, että paloturvallisia. Kaso laadun mukaisesti kaappi on testattu euroopan johtavissa testilaitoksissa; murtoturvaluokkaan EURO 1 (ECB-S) ja paloturvaluokkaan 60 Paper (NT-FIRE 017). BIG E1-05 on mitoitettu 4:lle vakiomittaiselle A4 -mapille, jolloin ylös hyllyn päälle jää vielä säilytystilaa käteistä tai pientavaroita varten.

Vakiovarusteet: Lattiaanpulttausvalmius, Sertifioitu Mauer avainlukko ja yksi hylly.

 ©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.