Keski-Suomen Lukko Oy
Kauppakatu 23
44100 Äänekoski

Puh. 050 5680 480
e-mail: myynti@kslukko.fi

Avoinna: ma – pe 8:00 – 17:00

Töihin Keski-Suomen Lukkoon

Työn kuva
Lukkoseppä työskentelee monipuolisissa, ennaltaehkäisevään rikos- ja henkilöturvallisuuteen liittyvien palveluiden ja tuotteiden suunnittelu-, myynti-, asennus- ja huoltotehtävissä.
Näitä palveluja ovat mm: henkilö ja omaisuuden suojeluun liittyvien rikosturvallisuusriskien arviointi, tarvittavien suojausmenetelmien valinta ja suunnittelu, suojaukseen liittyvän rakenteellisen (lukot, kalterit) ja muun teknisen suojauksen (hälytys- ja valvontajärjestelmät) suunnittelu, asennus ja kunnossapito. Palveluihin kuuluvat myös sähköisten ja mekaanisten sulkemis- ja avaamislaitteiden, kuten portti- ja oviautomatiikan ja palonsulkujärjestelmien sekä savunpoistojärjestelmien asennus ja kunnossapito.

Lukkoseppä toimii useiden erilaisten asiakasryhmien kanssa:
Kuluttajat (asunnot, autot), yritykset (liike-, toimisto-, teollisuus- ja tuotantorakennukset), laitokset (koulut, virastot, hoitolaitokset ja sairaalat) sekä rakennusala (asennukset uudisrakennuksiin).

Koska työ on itsenäistä ja liikkuvaa sekä tapahtuu usein asiakkaiden tiloissa ja heidän turvallisuusasioiden parissa, vaaditaan hakijalta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja korkeaa vastuuntuntoa työstään.

Lukkosepän ammatin yleisiä vaatimuksia ovat:
· rehellisyys ja luotettavuus
· palvelualttius, myyntityöhön suuntautuminen
· vastuuntuntoisuus, huolellisuus, ”sorminäppäryys”
· kyky selviytyä suunnittelu- ja asennustehtävistä erilaisissa olosuhteissa
· myönteinen suhtautuminen alan nopeaan kehitykseen ja uuden opiskeluun
· kyky itsenäiseen- sekä ryhmätyöhön
· nuhteeton ”tausta” (henkilöltä vaaditaan poliisin myöntämä turvasuojaajakortti)
· ajokortti

Lukkosepän ammattiin valmistutaan yleensä oppisopimusteitse. Ammattiin pyrkivän on haettava oppisopimustyöpaikka lukkoliikkeestä, jossa hän saa ammattitutkinnon edellyttämän työkokemuksen.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme, lähetä meille vapaamuotoinen kirjallinen hakemus. (Myös lisätiedustelut)

e-mail: liisa.savenius@kslukko.fi
Tai osoitteella:
Keski-Suomen Lukko Oy
44100 Äänekoski


©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.