Koodilukot ja ovipuhelimet

Koodilukot sekä portti- ja ovipuhelinratkaisut helpottavat kiinteistön liikenteen hallintaa ja ne voidaan liittää kiinteistön muihin valvontajärjestelmiin.


Koodilukkoja käytettään esim. kiinteistöjen ulko-ovilla. Koodilukko toimii yhdessä sähkölukitkuksen kanssa. Kysy Lisää

Codoor koodilukko
Codoor on ohjelmoitava, paristokäyttöinen koodilukko, joka asennetaan suoraan sisäoveen. Asennus on erittäin helppoa ja nopeaa koska Codoorissa on koko koneisto samassa laitteessa, se ei tarvitse kaapelointia, eikä oveen tule asennusjälkiä. Codoor soveltuu lähes kaikkiin painikkeella varustettuihin oviin. Codooria käytetään esimerkiksi varastoissa, pukuhuoneissa, kokoustiloissa ja henkilöstön taukotiloissa, toimistohuoneen ovissa.


Bewator K42
Helppokäyttöinen, tyylikkään näköinen koodilukko ulkokäyttöön. Valettu metallikotelo kestää pohjoismaisia olosuhteita. 2 helposti ohjelmoitavaa koodia.

K44 Duo/ koodilukko 1-2:lle ovelle
Helppokäyttöinen, ohjelmoitava koodilukko kahden oven ohjausmahdollisuudella. Koodit voivat toimia joko jompaan kumpaan oveen, tai haluttaessa molempiin oviin. Ovivalvonta ja viive-toiminto, jonka avulla voi rakentaa sulutuksen. Ts. koodin syöttö avaa ulko-oven, tämän jälkeen ulko-oven on sulkeuduttava ennen kuin sisäovi aukeaa.

Ovi- ja porttipuhelinjärjestelmät mahdollistavat ääni- ja/tai kuvayhteyden kiinteistön tai huoneiston sisätiloista ulko-ovelle tai portille. Järjetelmät lisäävät asukkaiden tai henkilökunnan turvallisuutta ja kiinteistön sisäänkäynnin hallintaa. Kysy Lisää


Ovipuhelin
Ovipuhelin tuo kotiin ja yritykseen mukavuuden lisäksi turvallisuutta. Sillä voidaan turvallisesti varmistaa vierailijan henkilöllisyys ja asia. Sähkölukolla varustettu ovi voidaan avata ovipuhelimella, jolloin säästetään myös aikaa ja vaivaa.


Video-ovipuhelin
Video-ovipuhelimen välityksellä oven avaaja voi puhua sisäänpyrkijän kanssa, sekä samalla myös nähdä ja tunnistaa hänet ennen oven avaamista.

 Ovipuhelinjärjestelmä puhelinverkkoon
Puhelinverkkoon liitettävää ovipuhelinjärjestelmä sopii parhaiten kohteisiin, joissa on oma puhelinvaihde. Se kytketään analogiseen alaliittymäpaikkaan kuten mikä tahansa normaali analogipuhelin. Vierailijat voivat soittaa ovikojeelta puhelin-vaihteen kaikkiin alaliittymiin. Henkilö joka vastaa voi keskustella vierailijan kanssa ja avata oven omalla puhelimellaan.Langaton ovipuhelinjärjestelmä
Langaton ovipuhelinjärjestelmä voi välittää äänen lisäksi myös kuvaa, ovikojeelta käsipuhelimeen. Käsipuhelimella voidaan esimerkiksi avata sähkölukko tai sytyttää valo ovelle. Kaikki tämä tapahtuu langattomasti. Langaton puhelin on todella käytännöllinen, se antaa asukkaalle täyden vapauden vastata soittoon ja avata lukon mistä huoneesta käsin tahansa.©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.