Keski-Suomen Lukko Oy
Kauppakatu 23
44100 Äänekoski

Puh. 050 5680 480
e-mail: myynti@kslukko.fi

Avoinna: ma – pe 8:00 – 17:00

Pyöröportit

AMSEC on AM Security Oy:n suunnittelema ja valmistama automaattinen pyöröporttiperhe johon kuuluu neljä erilaista porttia.     Kysy Lisää


AMSEC
AMSEC, on automaattinenpyöröportti jossa toinen seinä on umpinainen ja toinen jätetty avonaiseksi alumiinikaltereillä rakentaen. Portti on tarkoitettu ulkokäyttöön, säätelemään esim. tehdasalueen pihan henkilöliikennettä.


AMSEC Light
AMSEC Light on molemmilta sivuiltaan kaltereilla avonaiseksi jätetty automaattinen pyöröportti. Toiminnoiltaan portti on AMSEC-portin kaltainen ja on tarkoitettu ulkokäyttöön.


AMSEC Bicycle
AMSEC Bicycle on automaattinen pyöröportti joka mahdollistaa sisäänkäynnin polkupyörän kanssa. Portti on tarkoitettu ulkokäyttöön, säätelemään pihan henkilöliikennettä.


AMSEC In
AMSEC In on sisäkäyttöön tarkoitettu, rakenteeltaan kevyempi pyöröportti, jossa molemmat sivut on rakennettu kaltereilla ilman kattoa tai valaisinta. AMSEC In soveltuu hyvin esim. urheiluhallien sisääntuloon, jossa pääsy portista tapahtuu kulkukortilla.

Portit ovat äänettömiä ja turvallisia ja ne voidaan liittää kiinteistön kulunvalvontaan. Materiaalina portissa on tukeva alumiiniprofiili. Liikkuvien osien kuten roottorin materiaali on ruostumaton teräs. Väri ja kulkuaukon koko voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ulkokäyttöisissä porteissa on hämäräkytkimellä toimiva valaisin. Porttien turvatoiminto takaa roottorin pysähtymisen kun kulkuaukossa oleva henkilö tai polkupyörä pysähtyy.©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.