Silent Gliss

Ykisöllisiä, monipuolisia ja toimivia ratkaisuja, erilaisiin tiloihin ja erilaisiin tarkoituksiin. Yhtenäinen kisko taivutetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan, jolloin kisko sopii täydellisesti sille tarkoitettuun tilaan ja verhot pääsevät oikeuksiinsa.

 

rolex replica replica horloges

Silent Gliss 6100 Cubicle
Korkealaatuinen ja kestävä väliverho-kiskojärjestelmä sairaaloiden vuode-osastoille ja suihkutiloihin. Hygieeninen, helppo pitää puhtaana. Lisävarusteena saatavilla rullaliu’ut, helpottamaan raskaiden verhojen käsittelyä. Vakiovärit: alumiini (anodisoitu) ja valkoinen (polttomaalattu), tilauksesta myös muita värejä.


Silent Gliss väliverhokisko 6103 Rondo
Korkealaatuinen ja kestävä kiskojärjestelmä sairaaloiden potilas-, tutkimus- ja lepohuoneisiin, kouluihin, virastoihin, fysikaalisiin hoitolaitoksiin yms. Kiskossa on vakiona rullaliu’ut, jotka helpottavat helpottavat raskaiden verhojen käsittelyä. Vakiovärit: alumiini (anodisoitu) ja valkoinen (polttomaalattu), saatavissa myös muita värejä.


Silent Gliss suihkuverhokisko 1085
Yksiurainen kisko on symmetrinen, kummin puolin tahansa. Kisko soveltuu kevyille ja keskiraskaille suihku- ym. suojaverhoille. Asennetaan seinästä seinään suorana tai taivutettuna. Kiskon vakiovärit: alumiini (anodisoitu) ja valkoinen (polttomaalattu), tilauksesta myös muita värejä.

©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.