Kassakaapit

Kaso E-300 sarja Esite Varusteet Pyydä tarjous

E-300 on laadukas murto- ja paloturvallinen kassakaappisarja, tyylikkäällä etupaneelilla.

Kason E-sarjan kassakaapeissa on täysin uudentyyppinen seinämärakenne, minkä ansiosta kaapit tarvitsevat entistä vähemmän lattiatilaa ja niiden paino on vain noin kolmannes perinteisten kaappien painosta. Kaappien seinämien kerrospanssarointi (BFP-construction®) takaa erinomaisen murto- ja palosuojan. Poisviennin estämiseksi kaapit tulee ankkuroida lattiaan.

Neljä murtosuojaluokkaa, kuusi kokoluokkaa yhteensä 24 eri mallia. Vakiovarusteena säädettävät hyllytasot, sekä lattiaanpulttausmahdollisuus. Lisävarusteena mm. lukittavat sisälokerot, datalokero, ulosvedettävät hyllyt, riippukansio- ja avaintelineet. Kuuden eri kokoluokan kaapit on suunniteltu A4-jaon mukaan 6:lle, 12:lle, 18:lle, 24:lle, 30:lle ja 45:lle normaalilevyiselle mapille. Kaapit on testattu murtosuojaluokkiin EURO 1-5 (EN 1143-1).


Kaso E-400 sarja Esite Varusteet Pyydä tarjous

E-400 on edullinen ja selkeä peruskassakaappisarja, joka täyttää varmasti murtoturvatarpeesi. Kaksi murtosuojaluokkaa, kolme kokoluokkaa, edestä saranoidut ovet ja pienet ulkomitat helpottavat kaappien sijoittelua muun kalustuksen yhteyteen.

Kaappien seinämien kerrospanssarointi (BFP-construction®) takaa erinomaisen murtosuojan. Poisviennin estämiseksi kaapit tulee ankkuroida lattiaan. Kaapit on testattu murtosuojaluokkaan EURO 1 ja 2 (EN 1143-1).

E-400 kassakaapeissa on vakiovarusteena säädettävät hyllytasot, lattiaanpulttausvalmius, sekä vaihtoavaiminen avainlukko, jonka tilalle on valittavissa yhden tai yhdeksän käyttäjäkoodin elektroninen näppäinlukko. Kaappien väri on vaaleanharmaa RAL 7035.

KASO BIG E1-05 Esite Varusteet Pyydä tarjous

BIG E1-05 on edullinen peruskassakaappi, joka soveltuu käytettäväksi pienmyymälöissä, kioskeissa, ravintoloissa, toimistoissa ja kotitalouksissa. BIG E1-05 tuotteet ovat sekä murto-, että paloturvallisia. Kaso laadun mukaisesti kaappi on testattu euroopan johtavissa testilaitoksissa; murtoturvaluokkaan EURO 1 (ECB-S) ja paloturvaluokkaan 60 Paper (NT-FIRE 017). BIG E1-05 on mitoitettu 4:lle vakiomittaiselle A4 -mapille, jolloin ylös hyllyn päälle jää vielä säilytystilaa käteistä tai pientavaroita varten.
Vakiovarusteet: Lattiaanpulttausvalmius, Sertifioitu Mauer avainlukko ja yksi hylly.


©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.