Kulunvalvonta- ja työajanseuranta

Kulunvalvonta
Kulunvalvontajärjestelmällä ohjataan, seurataan ja rajoitetaan liikkumista kohteessa.Kulunvalvonta on tärkeä osa yritysturvallisuutta. Estämällä luvaton kulku ovista sekä tallettamalla kulkutapahtumat se suojaa yrityksen, henkilökunnan ja asiakkaiden omaisuutta sekä tietoja joutumasta ulkopuolisten ”käsiin”.
Kulunvalvontajärjestelmä suojaa henkilökunnan työrauhaa ja lisää näin myös työturvallisuutta.

Kulkukorteille tai muille sähköisille tunnisteille voidaan ohjelmoida erilaisia kulkuoikeuksia, samoin kadonnut tunnistin voidaan poistaa käytöstä helposti ja nopeasti.
Kulunvalvontajärjestelmä voidaan integroida muiden valvontajärjestelmien kanssa esim. kiinteistönvalvonta-, paloilmoitin-, videovalvonta- ja rikosilmoitusjärjestelmät.

Etälukutekniikalla voidaan toteuttaa myös ajoneuvojen kulunvalvonta esim. portti- ja puomikoneiden ohjauksissa.    Kysy Lisää


Työajanseuranta
Työajanseuranta antaa mahdollisuuden henkilöstön joustavaan työajan käyttöön. Työajanseuranohjelmiston avulla voidaan käsitellä muun muassa liukuvaa työaikaa, vuorotyötä ja ylitöitä.
Kerätyt tiedot ovat raportoitavissa halutulla tavalla, ne voidaan myös siirtää esimerkiksi ulkopuoliseen palkanlaskentaohjelmaan.
Puhelininfo-ohjelman avulla puhelinvaihteenhoitaja näkee päätteeltään onko henkilö tavoitettavissa.
Ruokalaseuranta varmistaa joustavan ruokailuhetken. Ohjelman avulla voidaan hinnoitella, rakentaa ja luoda erilaisia ruokailuvaihtoehtoja. Se helpottaa myös ruokailulaskutusta.

Työaika- ja ruokalaleimauksiin käytetään näille suunniteltuja leimauspäätteitä, jotka on varustettu helppokäyttöisillä pikavalintapainikkeilla. Leimauspäätteet ovat käyttäjää opastavia ja niillä voidaan ilmoittaa esim. ruokalajit, syyt poissaoloon ja paluuajat.    Kysy Lisää

Työaikapääte Ruokailupääte©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.