Keski-Suomen Lukko Oy
Kauppakatu 23
44100 Äänekoski

Puh. 050 5680 480
e-mail: myynti@kslukko.fi

Avoinna: ma – pe 8:00 – 17:00

Porttiautomatiikka


Porttiautomatiikalla voidaan automatisoida niin suuria teollisuusalueiden portteja kuin omakotitalojen pihaportteja.

Portti rauhoittaa pihan, rajoittaen asiatonta oleskelua piha-alueilla, vähentäen samalla varkauksia ja tahallaan aiheutettuja vahinkoja.

Asuinalueilla se lisää myös turvallisuutta estäen mm. pienten lasten juoksun pihalta autotielle.
Aidatuilla yritys- tehdasalueilla, automatisoitu portti helpottaa liikenteen hallintaa.

Porttiautomatiikan lisäksi toimitamme teollisuusalueille ja pihoille tarvittavat portit ja aidat. Kokonaisuus suunnitellaan ja toteutetaan kohteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kääntöportteja Liukuportteja


Automatisoidut puomit auttavat hallitsemaan kohteen ajoneuvoliikennettä.

Puomiautomatiikka sopii kohteisiin, joissa on ajoneuvoliikennettä melko paljon ja missä puomin pitää avautua ja sulkeutua nopeasti. Sen käyttökohteita ovat esim. pysäköintihallit, yritysten- ja teollisuuden portit sekä erilaiset tarkastuspisteet.Liikennepollarit estävät ajoneuvoliikenteen pollareilla suojatulle alueelle.

Liikennepollarit estävät ajoneuvoliikenteen pollareilla suojatulle alueelle. Pollarit voidaan laskea tarvittaessa maan sisään, jolloin niiden yli voidaan ajaa ajoneuvolla. Pollarit soveltuvat mm. katujen, piha-alueiden parkkialueiden ja jalkakäytävien suojaamiseen. Pollarien rakenne kestää pienet törmäykset, jolloin niitä voidaan käyttää myös ajoneuvon pysäyttämiseen esim. parkkihallien ja autoliikkeiden ulosajoporteilla lisäturvana puomien ja porttien kanssa. Pollarit voidaan varustaa mm. merkkivalollisella kansielementillä, heijastavalla teippauksella tai erikoisvärillä/-kuvioinnilla, RST-pintaisella sylinterillä ja pollarin liikkeestä varoittavalla äänihälytyksellä. Pollarien rungon ja männän rakenne on 6mm paksua Fe 37 terästä. Pintakäsittelynä on tummanharmaa metalloitu pulveripolttomaalaus. Sylinterin kansi on valmistettu karkaistusta ja korroosiosuojatusta alumiinista. Kannen pintakäsittelynä on vaaleanharmaa maali.


Kysy Lisää

©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.