Dataturvakaapit

KASO 4000 SARJA                 Esite            Varusteet           Pyydä tarjous

KASO-4000 dataturvakaapit on kehitetty herkkien atk-tiedostojen ja -ohjelmien suojaukseen kaikkia tunnettuja riskitekijöitä vastaan; tuli, lämpö, kosteus, magnetismi, murto, sabotaasi ja sisäinen tietosuoja.

Kason dataturvakaappeja on neljä eri kokoa:
• KASO DS-4090 Pienin, vetolaatikkomalli, tilavuus 26 litraa
• KASO DS-4200 Pienin kaappimalli, tilavuus 109 litraa
• KASO DS-4300 Keskikokoinen kaappimalli, tilavuus 146 litraa
• KASO DS-4400 Suurin kaappimalli, tilavuus 221 litraa
Kaappien paloluokitus korkein mahdollinen; S 120 DIS EN 1047-1DS-4090 soveltuu erityisesti hajautetun atk-järjestelmän ja verkkoympäristön eri työpisteisiin. Vetolaatikosto-tyyppinen kaappi voidaan sijoittaa pöytätason alle, jolloin sitä on kätevä käyttää istuimelta nousematta. Kaappi voidaan varustaa säätöjaloin ja pyöräparilla. Kaappi lukitaan Abloy-painolukolla.

DS-4200 on kapasiteetiltaan neljä kertaa tilavampi kuin malliston pienin kaappi DS-4090. Ovi lukitaan vahvalla salpakoneistolla ja käyttötarkoitukseen parhaiten sopivalla lukolla. Avainlukon tilalle voidaan halutessa valita mekaaninen tai elektroninen numerolukko. Kaapin sijoitusta helpottaa oikea- ja vasenkätinen ovivaihtoehto. Hillitty ja tyylikäs ulkonäkö soveltuu nykyaikaiseen
toimistoympäristöön.

DS-4300 on 4000-sarjan toiseksi suurin malli. Kaapin ulkoleveys ja syvyys (lattiapinta-ala) ovat samat kuin mallin DS-4200. Muunneltavilla monitoimihyllyillä saadaan hyödynnettyä tehokkaasti koko kaapin sisätilavuus. Avainlukon tilalle voidaan halutessa valita mekaaninen tai elektroninen numerolukko. Mahdollisuus myös kaksoislukitukselle.

DS-4400 on malliston suurin malli. Tehokkaimmillaan kaappiin voidaan sijoittaa jopa 16 ulosvedettävää monitoimihyllyä. Lukitusvaihtoehdot
kuten mallissa DS-4300.
 
 

KASO PK-45 MEDIA                 Esite

KASO PK-45 MEDIA Mediaturvakaappi tuo kotitalouksille ja pienille toimistoille laadukkaan ja edullisen mahdollisuuden suojata datamateriaali palolta. Kaapit on testattu Ruotsissa NT 017-normin mukaisesti antamaan 60 minuutin ajan paloturvaa media materiaalille. Se on kätevän kokoinen ja sopii helposti toimisto- ja kotiympäristöön. Kaapin tilavuus 53 CD-levyä riittää hyvin päivittäiseen käyttöön. Kaapin paino on 65 kiloa. PK-45 MEDIA kaapit ovat varustettu elektronisella lukolla ja oikeakätisellä ovella.


 
©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.