ABLOY avainhallinta

ABLOY KEYAXXESS

KEYAXXESS -avaintenhallintajärjestelmä on helppokäyttöinen työkalu yritysten avainten käyttöoikeuksien hallintaan.
Se yhdistää avaimet, tehtävät ja aikataulut niin, että oikea avain on turvallisesti oikean henkilön käytettävissä haluttuna ajanjaksona.


Yritysten tiloissa on yhä enemmän henkilöstöä, jotka tarvitsevat tehtävänsä suorittamiseen kulkuoikeuksia tiettyihin tiloihin tiettynä aikana. Esimerkiksi siivous-, kunnossapito- ja vartiointitehtävien hallinnointi asettaa yritysten avainhallinnalle ja turvallisuudelle uudenlaisia vaatimuksia.


ABLOY KEYAXXESS -järjestelmässä avainhallinta perustuu mekaanisen avaimen tunnistamiseen. Lisäksi avainten noutaminen ja palauttaminen edellyttävät henkilökohtaista tunnistamista. Täydellinen jäljitettävyys varmistetaan, koska jokainen nouto ja palautus tallentuu ABLOY KEYAXESS -ohjelmistoon.

Esite Kysy lisää / Pyydä tarjous

ABLOY KEYCONTROL

KEYCONTROL -ohjelma on helppokäyttöinen työkalu erilaisten lukitusten ja avainten hallintaan. Ohjelmalla voidaan hallita mekaanisten lukitusten ja avainten lisäksi myös elektromekaanista ABLOY CLIQ -lukitusjärjestelmää ja avaimia sekä muokata tai poistaa CLIQ -avainten elektronisia kulkuoikeuksia.

ABLOY KEYCONTROL -ohjelman avulla voidaan ylläpitää avainten jakamiset ja palautukset, tulostaa kaikki tarvittavat raportit lukituksesta ja avainten käyttäjistä sekä tilata ja ylläpitää uudet avaimet reaaliaikaisesti. Ohjelman avulla on myös helppo tarkistaa eri henkilöiden kulkuoikeudet tai ketkä pääsevät johonkin tiettyyn tilaan kun esim. avain katoaa ja halutaan selvittää nopeasti katoamisen aiheuttama turvallisuusriski.

Kysy lisää / Pyydä tarjous


©2011 Keski-Suomen Lukko Oy.